Proverite da li ste vanzemaljac! - Dugometražni
Home      Vesti      Filmski      Dugometražni      Proverite da li ste vanzemaljac!

Proverite da li ste vanzemaljac!

Povodom premijere filma 'Vanzemaljci u komšiluku', posetioci TC 'Delta City' moći će u subotu da provere svoje poreklo, odnosno da saznaju da li su vanzemaljci.

i.ž. 10.08.2012 0 komentara

Proverite da li ste vanzemaljac!

Zabavno testiranje, u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film, održaće se 11. avgusta, od 17 do 20h, na pultu 'Vanzemaljci u komšiluku', ispred prodavnice „Bershka”. Tim stručnjaka će putem specijalno dizajniranog ispitavanja razotkriti ono što smo do sada mogli samo da nagađamo – KO SU VANZEMALJCI MEĐU NAMA!

Učesnike očekuju nagrade – dokazani vanzemaljci osvojiće karte za premijeru filma!

U filmu koji kombinuje komediju, akciju i naučnu fantastiku glavne uloge igraju Ben Stiller i Vince Vaughn. Iskusnim glumcima u ovom filmu pridužili su se mladi Jonah Hill ('Formula uspeha', 'Na tajnom zadatku') i britanski komičar, scenarista i reditelj, Richard Ayoade.

Nakon monstruoznog ubistva njegovog kolege, Evan okuplja ekipu koja bi trebalo da čuva komšiluk od opasnosti. Međutim, stvari ne idu po planu, jer ekipa u stvari želi da se provodi i pije pivo.

Komedija 'Vanzemaljci u komšiluku' premijerno će biti prikazana 15. avgusta u 20:30h, u bioskopima Cineplexx, 'Delta City' Beograd i 'Kragujevac Plaza' i 'Vilin grad' u Nišu. Na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od 16. avgusta.

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

JLC na Mostri

JLC na Mostri

Personalizovani Reverso sat nagrađenima za najbolji film i najbolju glumu ...