Specijal filma 'Totalni opoziv' - Dugometražni
Home      Vesti      Filmski      Dugometražni      Specijal filma 'Totalni opoziv'

Specijal filma 'Totalni opoziv'

Nova verzija kultnog filma u bioskope stiže 09.avgusta.

i.ž. 01.08.2012 0 komentara

Specijal filma 'Totalni opoziv'

Film 'Totalni opoziv' sa Collin Farellom u glavnoj ulozi je rimejk čuvenog filma iz 1990. godine, gde je Arnold Schwarcenegger tumačio ulogu Daglasa Kvejda. Film je postigao veliki uspeh širom sveta i ostvario zaradu od $261,299,840 dolara. 'Totalni opoziv' je zasnovan na čuvenoj priči Filipa K. Dika koja govori o tankoj granici između stvarnosti i sećanja.

Daglasu Kvejdu, radniku u fabrici, pretvaranje snova u sećanja, što nudi kompanija Sećanje, zvuči kao savršeni beg od njegovog stresnog života. Međutim, kada se čitav proces iskomplikuje, on počinje da veruje da je špijun i beži od policije, koju kontroliše Kohagen, predvodnik slobodnog sveta. Kvejd se potom udružuje sa pobunjeničkom ratnicom kako bi pronašao vođu podzemlja i zaustavio Kohagena. Granica između fantazije i realnosti postaje sve nejasnija, a sudbina sveta visi o koncu, dok Kvejd postepeno otkriva svoj identitet, pravu ljubav i konačnu sudbinu.

Pogledajte šta o filmu, svojim ulogama i saradnji sa kolegama misle glavni protagonisti filma Collin Farell, Kate Backinsale i Jessica Biel.


Komentari

Nema komentara.

Linkjet

JLC na Mostri

JLC na Mostri

Personalizovani Reverso sat nagrađenima za najbolji film i najbolju glumu ...