Uskoro u bioskopima

02. 08. 2016. Autor: I.Ž.

Podeli vest

Tokom avgusta i septembra očekuju nas dva rimejka, jedan nastavak, jedan animirani, ali i kostimirana drama, avantura i biografski film.

Dugo očekivana animirana avantura o kućnim ljubimcima, "Tajne avanture kućnih ljubimaca" u bioskope stiže već 4.avgusta, a sve zahvaljujući distributerskoj kući "Taramount film". Koga zanima šta naši ljubimci rade dok smo na poslu ili u školi sigurno neće propustiti ovaj crtać.U bioskopima će biti moguće pogledati i sinhronizovanu verziju, a glasove pozajmljuju: Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić, Ivana Knežević.

Tokom avgusta nas očekuje i romantična kostimirana komedija po noveli Džejn Ostin "Ledi Suzan". Čitava radnja filma "Ljubav i prijateljstvo" je fokusirana na mahinacije lepe udovice, lejdi Suzan Vernon čiji lik tumači Kejt Bekinsejl. Pored nje u filmu se pojavljuje i Stiven Fraj.

Već 1.septembra moći ćemo da pogledamo i rimejk jednog od najvećih Holivudskih klasika "Ben Hur", sa Džek Hjustonom na mestu Čarltona Hestona u ulozi Ben Hura. Radnja filma prati imućnog jevrejina koji nakog lažnih optužbi svoj najboljeg prijatelja Mesale, odlazi u roblje. Nakon dosta godina ponovo se sreću i to u čuvenoj trci dvokolica, u kojoj će Juda poraziti Mesalu i povratiti ugled koji mu je jednom davno oduzet.

Pored ovog gledaćemu još jedan rimejk, ovog puta Diznijev. Radi se o porodičnom filmu "Pitov zmaj - čarobno prijateljstvo", a avantura prati dečaka po imenu Pit i njegovog najboljeg druga Eliota, koji je...pa, zmaj!

Sredinom septembra smejaćemo se (iskreno se nadamo) novim nestašlucima omiljene singl devojke u filmu "Beba Bridžit Džons". Iako sad već u svojim četrdesetim, Bridžit, nakon raskida sa Darsijem, upoznaje markantnog Amerikanca, ali nakon kratkog perioda saznaje da je trudna. Pitanje koje se postavlja jeste čija je beba? Pored standardne ekipe koju čine Rene Zelveger i Kolin Firt u filmu se jos pojavljuju i Patrik Dempsi, Ema Tompson i Džim Brodbent.

Septembar završavamo političko-biografskom dramom o Edvardu Snoudenu kojeg tumači Džozef Gordon-Levit.

Broj predleda
0
Prethodna vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak