Alfred Molina u filmu "Ljubav je čudna stvar"

19. 08. 2014. Autor: i.ž.

Podeli vest

Priča za sve generacije, priča o vezi i braku, priča o dvojici muškaraca koji pokušavaju da izgrade dug, zajednički život i ljubavi između njih koja izrasta u dubok i intiman odnos.

"Život ima svojih prepreka, ali sam rano naučio da se lakše prevazilaze ako im pristupiš s iskrenošću", rečenica koju Džordž (Alfred Molina) izgovara u jednoj sceni u filmu možda najbolje opisuje naslov ostvarenja "Ljubav je čudna stvar'', koji je reditelj Ajra Saks pažljivo odabrao kako bi objasnio sve teške veze koje postoje na svetu.

Nakon 39 godina provedenih zajedno, Ben i Džordž odlučuju da iskoriste mogućnost da se venčaju zahvaljujući novom  zakonu o gej brakovima. Međutim, po povratku sa medenog meseca, odjednom sve kreće po zlu: Ben dobija otkaz sa svoje dugogodišnje pozicije kao horski direktor u Katoličkoj školi i par shvata da više ne može da plaća kiriju za stan. Prinuđeni su da se razdvoje i to prvi put nakon višegodišnjeg zajedničkog života. Da li će uspeti da prevaziđu prepreke ili se pomiriti sa situacijom da ne mogu ostati zajedno?U ovoj dirljivoj drami američkog reditelja Ajre Saksa (Ira Sachs) glavne uloge igraju briljantni glumci Džon Litgov (John Lithgow), Alfred Molina i Marisa Tomei. Film je prikazan na mnogim festivalima kao što su Berlinale, Tribeca Film Festival, Sundance Film Festival, a kritičari su dali odlične komentare.

'Ljubav je čudna stvar' u domaćim bioskopima je na repertoaru od 28.avgusta.

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak