Seks na filmu - težak posao!

12. 08. 2010. Autor: s.p.

Podeli vest

Jadni glumci i glumice! Moraju da se ljube, pipkaju i maze pred svima, i to dok su kamere uključene.

Holivudske zvezde otkrivaju javnosti koliko im je teško da glume - erotske scene! Uf, a mnogi gledaoci bi platili milione samo kad bi mogli da se nađu u njihovoj koži i maze se s Kate Winslet ili Robertom Pattinsonom! Ali, nije to tako lako...

Zvezda filmova o Harryju Potteru Rupert Grint izjavio je da je prvu erotsku scenu izveo na snimanju drame "Cherrybomb" i da je to za njega bilo "traumatično iskustvo". Ipak, priznao je da je mladićima to verovatno lakše da izvedu, jer je njegovoj partnerki Kimberley Nixon sigurno bilo više neprijatno, posebno zato što je i njoj to bio "prvi put".

 


Erotska scena u "Cherrybombu" - Rupert Grint i Kimberley Nixon izvode "neprijatnu scenu". 

 

Za razliku od Francuskinja ili Španjolki, američke zvezde su prilično sramežljive kad je reč o obnaženim scenama. Julia Roberts je poznata po tome da se ne skida na filmu, a njen partner u filmu "Jedi, moli, voli" James Franco otkrio je da Julia ne voli da snima ljubavne scene, pa je bila "šarmantno sramežljiva" kada je trebalo da ih izvede na filmu.

Kate Winslet inače nije stidljiva kada treba da se obnaži pred kamerama, ali joj je ljubavna scena s Leonardom Di Capriom u "Revolucionarnom putu" bila vrlo nelagodna jer je režiser bio - njen tadašnji muž Sam Mendes! Leo je priznao da se Kate brinula oko toga što se njen muž NE uzbuđuje previše oko tih scena, a kasnije se pokazalo da je imala razloga za brigu - Sam očito nije bio ljubomoran jer je njihovoj ljubavi već bio kraj, pa je uskoro sledio i razvod.

A devojke sigurno zanima kakvo je iskustvo za Roberta Pattinsona bilo snimanje ljubavnih scenea. Pattinson je otkrio da je na snimanju ljubavne drame "Hvala ti za ljubav" morao da nosi uobičajen rekvizit za erotske scene - krpicu koja se zalepi za genitalije da bi se izbegli "bliski susreti" s partnerkom. Ali, na snimanju je nije dobro zalepio, pa mu je ispala, a onda je shvatio da mu kompletna ekipa gleda u zadnjicu. Ako je tamo bilo žena - sigurno se nisu žalile!

Broj predleda
0
Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak

Tagovi