Šta Clooney zna o seksu?

24. 11. 2011. Autor: s.p.

Podeli vest

Slavni glumac pozvan je kao svedok na suđenje bivšem italijanskom premijeru da pojasni šta je Berlusconi radio s maloletnicama.

George Clooney pozvan je da bude svedok obrane na suđenju Berlusconiju. Bivšeg italijanskog premijera optužuju da je plaćao za seks s maloletnom prostitutkom zvanom Ruby i da je zloupotrebio položaj kada je pomogao Ruby da izađe iz pritvora zbog krađe. I Berlusconi i Ruby odbacuju te optužbe zbog kojih Berlusconiju preti dugogodišnji zatvor.

Clooney je umešan u ovu priču jer je 17-godišnja Ruby izjavila da ga je videla na jednoj od Berlusconijevih zabava, i to zajedno s tadašnjom verenicom Elisabettom Canalis. Ruby je navodno izjavila i da je provela noć u hotelu s fudbalerom Cristianom Ronaldom, pa izgleda da će obrana pozvati i Clooneya i Ronalda da na sudu diskredituju Ruby kao svedoka.

Na istorijskom suđenju biće saslušano 214 svedoka, među kojima će biti i troje ministara, a davanje iskaza počinje 2. decembra. Clooney je nedavno izjavio da je večerao s Berlusconijem, ali je pojasnio da je to učinio jer je lobirao kod italijanskog premijera da pomogne ugroženom narodu Darfura.

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak