Podeli vest

Trailermania

02. 02. 2012.

Približava se letnja filmska sezona, a svi nestrpljivo čekamo Superbowl i najave za filmove koji će da pune bioskope tokom leta.

Ali pre Superbowla pojavili su se traileri i teaser za neke manje poznatije filmove. Krenimo redom:

1. 7500 

Paranormalne aktivnosti u avionu za Tokio? To može značiti samo jedno, tvorci japanskih horora su umešani u priču (Grudge). Imali smo zmije u avionu sa Samuel L Jacksonom, sada je red došao i na duhove. Premijera 30 august.

 

2. The Cold Light of Day

Mladi amerikanac (Superman – Henry Cavill) boravi u Španiji sa svojom porodicom. Naizgled normalan odmor i normalna porodica, ali kad je vas ćale Bruce Willis čudno je da nikada niste pomislili da on radi za CIA. Teorija zavere i trka sa vremenom, još jedan film iz tipičnog Bruce Willis repertoara.

3. Lockout 

Gde smestiti sve najopasnije zatvorenike. Zatvor na udaljenom ostrvu je oduvek bio popularno rešenje, međutim evo nešto novo. Napraviti zatvor kao svemirsku stanicu i udaljiti zatvorenike što više od Zemlje. Upravo tu ideju ima film Lockout, ali stvari će se zakomplikovati kada zatvorenici preuzmu stanicu i otmu kćerku predsednika USA (e to je već jedan suvišan element u filmu…)

 

4. Iron Sky

Mislili ste da su nacisti poraženi. Grdno ste se prevarili, oni su još 1945 napravili tajnu bazu na tamnoj strani meseca gde su se skrivali sa planom da se vrate i preuzmu zemlju 2018. Muziku za film napravila je slovenačka grupa Laibach, a kako sve to izgleda pogledajte u traileru. Film će se premijerno prikazati na berlinskom filmskom festivalu.

 

5. The Avengers

Ok, najveći film ove godine već je dobio reklamu za Superbowl. Pogledajte šta nam spremaju Avengersi… I da ako još neko nije čuo film će pratiti naše heroje iz priče kapetana Amerike koji će biti centralni lik…

 

Broj predleda
0

Ivana Zivkovic

Urednik

26

Postova