Podeli vest

Premijerno

27. 01. 2012.

Kako se ne bi desilo da preskočite neki interesantan film rubrika 'Premijerno' je tu da vas upozna sa svim filmovima koji premijerno (ponovljeno radi efekta) počinju da se prikazuju u američkim bioskopima, jer budimo realni to je centar filmskog sveta.


Ovog petka u Americi se pojavljuju 3 filma u širokoj bioskopskoj distribuciji (svuda širom Amerike) i dva filma u ograničenoj distribuciji.

Prvi je film The Grey sa Liamom Neesonom, o avionskoj nesreći koja nekolicinu preživelih radnika na naftnim bušotinama smešta u divljinu Aljaske. Boreći se sa povredama i nemilosrdnim vremenom, preživeli imaju samo nekoliko dana da izbegnu smrzavanje, a pored svega čopor vukova im je za petama... Prokleta hladnoća i sneg! A i vukovi!Drugi film je film sa najjačim marketingom od svih navedenih, Man on a Ledge, a aspiracije studija Summit sa ovim filmom su očigledne. U glavnoj ulozi pojavljuje se Sam Worthington koji tumači ulogu bivšeg policajca, sada traženog begunca koji stoji na ivici newyorkške zgrade preteći da će se baciti. Pregovarač (Elizabeth Banks) pokušaće da ga ubedi da nije sve izgubljeno, ali ubrzo će spoznati da iza ovog pokušaja stoje drugi motivi...Apsolutni kandidat za mesto broj 1. u uspavanom januarskom vikendu.Treći film u ponudi je One for the Money, kraljica rom-koma strikes again. Katherine Heigl damn you! Ovoga puta ona je nezaposlena žena koja dolazi na brilijantnu ideju da hvata kriminalce koji su pobegli od zakona...Šarmatno, iako liči na rimejk Bounty Huntera sa Jenn Aniston. Ipak je previše rano za tako nešto...U ograničenoj distribuciji dva filma: francuski Declaration of war, drama o mladom paru koji treba da se izbori za život deteta. Težak flm na francuski način, ali opet sa pozitivnim pogledom na život.i film The Wicker Tree, religijski fanatizam i Christopher Lee, ne može da omane. Mladi bračni par dolazi u Škotsku i otkriva da se čudne stvari dešavaju u malom selu. Kakve, pitate se? Pogledajte scary i brilijantni trailer!

Broj predleda
0

Ivana Zivkovic

Urednik

26

Postova