Podeli vest

Kratki rezovi

25. 01. 2012.

Kratke vesti iz sveta filma...

Prepoznajete ovu nakazu. Reč je Johnny Deppu koji ponovo sarađuje sa Tim Burtonom u novom filmu Dark Shadows. Kao što se vidi iz priloženog, Depp je vampir koga je proklela veštica davne 1752.godine i on je zakopan čekao trenutak da se vrati među žive. Ili mrtve hmm….Elem, on se budi u 1970. godinama i očekuje ga potpuno ludilo 70ih. Novo doba, nova pravila. Burton i Depp dream team!

Udruženje američkih producenata proglasilo je film The Artist najboljim filmom, The Adventures of Tintin najboljim animiranim filmom... Sa 10 nominacija u džepu očekujte da The Artist pokupi najviše Oskara.

Len Wiseman, režiser rimejka Total Recall obećao nam je trailer početkom marta. Svi želimo da vidimo kako će novi Recall izgledati, bar je sigurno bolja gluma (nema Arnia).

Nicolas Winding Refn (Drive) ponovo je unajmio kompozitora Cliffa Martineza sa kojim je sarađivao na muzici za film 'Drive' kako bi ponovo radili na novom filmu, Only God Forgives. I da, ponovo u glavnoj ulozi Ryan Gosling. Tim koji pobeđuje.

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 došla je do 701.3 mil$ u globalnom box officu...gde ide ovaj svet :(

Zlatne maline, ceremonija koje proslavlja najgore filmove prethodne godine pomerena je na 1.april..i ne, nije prvoaprilska šala...

Robert Pattinson (vrisak u pozadini) pojaviće se na Berlinskom filmskom festivalu sa svojim novim filmom Bel Ami, a premijerno prikazivanje imaće i film Haywire koji ja večeras gledam, yay me – recenzija do kraja nedelje stay tuned...

Joseph Gordon-Levitt morao je da sedi tri sata kako bi mu se postavila maska koja bi ga približila mladom Bruceu Willisu. O čemu je reč, u predstojecem sci-fi filmu Looper koji nas vraća kroz vreme.

Scenarista filma Apollo 18 Brian Miller udružio je snage sa Ryanom Murphyem (American Horror Story, Nip Tuck) kako bi napisao novi sci-fi horor za studio Sony, a Murphy ce biti i producent. U poslednje vreme sve što Ryan Murphy dodirne postaje zlata vredno.

John Wagner, kreator stripa Judge Dredd kaže da će u novom filmu Dredd glavni junak dodeljivati instant pravdu u nasilnoj budućnosti...tako je naime trebao da izgleda i prvobitni film dok ga Stallone nije omekšao i uništio.

Mislili ste da su izgubljeni svi istiniti horor snimci prošlost... prevarili ste se! Stiže nam Bermuda, a mi ćemo prisustvovati poslednjim trenutcima posade, koja se izgubila u Bermudskom trouglu, ali srećom pronađena je traka sa događajima. Majke mi...

Već malopre pomenuti, mega uspešni Ryan Murphy okupio je odličnu ekipu za film The Normal HeartJulia Roberts, Alec Baldwin, Matt Bomer i Jim Parsons u ovoj adaptaciji istoimene nagrađivane pozorišne predstave o pojavi HIV-a 80ih godina na newyorkskoj gay sceni. Potencijal za Oskara,ostaje da vidimo.

Režiser koji uspeva da učini vožnju biciklom neverovatno uzbudljivom Jan De Bont režiraće rimejk filma Five Minutes to Live, originala u kojem je glavnu ulogu igrao Johny Cash. Da se podsetima reč je o pljački banke koja se zakomplikuje. Uostalom kao i svaka pljačka banke.

Želite da mirišete kao Iron Man ili Hulk… pružiće vam se prilika jer sa Avengersima stižu i parfemi koje je osmislila kompanija Jads international…više o ovom pogledajte na njihovom web sajtu

Broj predleda
0

Ivana Zivkovic

Urednik

26

Postova